2014. július 16., szerda

16*

Sziasztok!:) Meghoztam a 16. részt is.  A következő részt 6 komment és 3 feliratkozó után hozom. Remélem tetszeni fog. Jó olvasást :)


...
-Jézusom Ya Ou! Nem szokásod kopogni?-vágtam hozzá ijedtemben a szavakat, majd villám sebességgel magamra kaptam a pólómat.
-Én.ööö...izé.-kezdett makogni, mire Én csak a szememet forgattam és célba vettem a fürdőszobát.
Feltettem egy minimális mennyiségű sminket, kivasaltam a hajam és már indulhattunk is. Bezártam az ajtót, és Ya Ou félrehívta Olivert, míg mi Rékával hátul lemaradtunk.


***Ya Ou szemszöge***

Amikor véletlenül rányitottam Sarara, teljesen lefagytam. Ott állt előttem egy szál melltartóban. Nem tudtam megszólalni, annyira ledermedtem. Ennyire tökéletes ember nem lehet. Elsuhant mellettem a fürdőbe, rendbe szedte magát és elindultunk.
Félrehívtam Olivért, mert beszélni szerettem volna vele.
-Hallod Tesó! Véletlenül rányitottam Sarara, de valami tökéletes ez a lány. Eddig se tudtam hova tenni az érzéseimet iránta, de most meg végképp elvesztem.-vázoltam fel neki a szituációt.
-Fogadjunk fekete csipke.-húzogatta a szemöldökét, és elnevette magát.
-Te ezt mégis honnan a francból tudod?-emeltem fel a hangom, mert tudom, hogy Olivernek is bejön Sara.
-Haver. Nem szoktál részletes beszámolót tartani ha valakire "véletlenül" rányitsz.-mondta, majd a véletlen szót idézőjelben mutogatta nekem.-Másrészt viszont, tudom  hogy az a gyengéd.-nevette el magát, majd kezet fogtam vele és visszamentünk a lányokhoz.


***Sara szemszöge***

Miután visszajöttek a fiúk, elindultunk az Rtl székház felé. Amikor odaértünk elköszöntünk tőlük, és elfoglaltuk a helyünket. Természetesen az első sorba. Elfoglaltuk a helyünket, és már kezdődött is a show. Előjött Lilu és Istenes Bence, majd elmondták az információkat. 
Elérkeztünk az utolsó 1 perchez, amikor még szavazni lehet. Majd miután megszólalt a kong, előjöttek a versenyzők, a mentoraikkal együtt. 
Nagyon drukkoltam a srácoknak. Megérdemlik  a továbbjutást. Fantasztikus hangjuk van és csodálatos emberek. Gondolkozásomból Lilu hangja zökkentett ki, ahogyan kimondta az első továbbjutó nevét, aki nem más, mint Bozsek Márk. Kapott nagy tapsot,és végül Rékával azon kaptuk magunkat, hogy ketten állnak a színpadon. Igen az egyik a ByTheWay volt, a másik pedig Csordás Ákos.Mielőtt elkezdődött volna a párbaj, egy kis szünetet tartottak, hogy fel tudjanak készülni és pár biztató szót kapjanak a mentoraiktól.
Először Ákos adta elő a produkciót, majd jöttek a fiúk. A Read All About It-et adták elő. Meg kell hogy mondjam, könnyeztem. Annyira megható volt és olyan tökéletesen énekelték el, hogy semmiképpen sem szabad, hogy kiessenek. Se ma, se jövőhéten, se semmikor. Ezt a versenyt nekik kell megnyerniük. De nem így lett. Ugyanis amikor Lilu kimondta, hogy az X-factortól búcsúzik a ByTheWay teljesen összeomoltam. De ha Én ennyire, akkor Ők hogyan. 
Lement az adás és hátrasiettünk hozzájuk. Mivel már egy néző sem volt a stúdióban, ezért a biztonságiak megengedték, hogy bemenjünk az öltözőbe. Mind a 4 fiú a fejét fogta. Közelebb mentünk hozzájuk, és próbáltuk elfelejtetni egy kicsit ezt az egészet, de ebből csak az jött ki, hogy Sziki megszólalt:
-Van kedvetek átjönni hozzánk egy kicsit?-kezdte a mondandóját, mire beleegyezően bólintottunk.
Összeszedték a cuccaikat, és már indultunk is. Az út viszonylag csendesen telt el, amit meg lehetett érteni a mostani dolgok után.
Odaértünk, és meg kell hogy mondjam viszonylag rend volt, ahhoz képest hogy egy legénylakás. Kezdem úgy érezni, hogy ez egy mendemonda. Haha Sara jó vicc volt. 
Bementünk a konyhába, ahol ittunk és ettünk, mikor Ya Ou megszólalt:
-Mi az Sara! Láttam, hogy sírtál.Olyan cuki voltál.-mondta először aranyosan, majd elnevette magát.
-Kösz Feri.-mondtam neki gúnyosan.
-Tessék?-kelt fel az asztaltól, miközben Én a hűtőnek támaszkodva ittam.
Egyre közelebb jött és már szinte előttem állt. Homlokát nekidöntötte az enyémnek. Azt hittem meg fog csókolni, de nem. Ehelyett azonban...





7 megjegyzés: