2014. július 26., szombat

17*

Sziasztok!:) Köszönöm szépen a feliratkozókat és a kommenteket:) Sajnálom hogy úgy eltűntem, de táborban voltam. De itt vagyok. És sajnos hetente 2 rész fog jönni. Ami szerda és szombat lesz :) Pipálni, kommentelni és feliratkozni ér. Jó olvasást!:)

...
De ehelyett azonban, fölkapott és az udvar felé cipelt. Megállt a medence mellett, majd velem a nyakában ugrott be a vízbe. Nem tudtam hirtelen hova tenni ezt az egészet, de eléggé meglepett ez az egész szituáció.
-Te megőrültél?-vontam kérdőre, miután kimásztam onnan.
-Igen..Talán baj?-nevetett a mini uszoda közepén.
-Jól van Ya Ou. Ezt még visszakapod.-próbáltam kicsit megfenyegetni, de nem sok sikerrel, ugyanis a végére elröhögtem magam.
-Na ez a nevem. És uuu..szaladok.-mondta még mindig a magáét, mire Én csak a szememet forgattam és visszamentem a többiekhez.
Már épp beértem volna, mikor Ya Ou megfogta a karomat és visszarántott.
-Ilyen vizesen....És sárosan be nem mész.-mondta miután megnézte hogy nézek ki.
-Ugye ezt most Te sem gondoltad komolyan?
-De igen. Szóval vedd le ezt a mocskot, és irány a fürdő. Vagy kint maradsz.-kacsintott rám, mire levettem a sáros pólómat.
Ő persze élvezettel bámulta az egészet, mindaddig amíg be nem szaladtam a zuhanyzóba. Igen azt nem is kell mondani, hogy a többiek teljesen hülyének néztek.
Bementem, bezártam az ajtót a biztonság kedvéért, majd letusoltam. Csak Én lehetek olyan szerencsétlen, hogy csurom vizesen beleesek egy adag sárba. De mindegy is. Nagyon jól esett a meleg víz, a fagyos medencés kaland után.

***Ya Ou szemszöge***

Ennél hülyeségebbet nem is mondhattam volna. "Vetkőzz le, mert sáros vagy." Hát Én egy barom vagyok. Most mégis mit gondolhat rólam? Vagy bunkónak, vagy pedig bunkónak. Mind a két oldalról rosszul jönnék és fogok is kijönni belőle. Nem voltam meglepve, mikor egy majdnem félmesztelenül ment be a fürdőbe, ugyanis reggel már láttam így. És még mindig nagyon gyönyörű. Beslattyogtam Én is a házba, és a konyha felé vettem az irányt, ahol 3 szúrós szempárral találkoztam.
-Elárulnád, hogy Sara miért egy szál melltartóban jött át a lakáson?-vont kérdőre Olivér.
Valahogy gondoltam, hogy Ő fogja feltenni az első kérdést.
-Reméljük nem a medencében csináltátok.-kacagott fel Bence, mire mindenki röhögőgörcsben tört ki, kivéve Olit.
Ebben a pillanatban kilépett a fürdőből Sara egy árva törülközőben, amire mindenki felfigyelt.

***Sara szemszöge***

Miután lefürödtem, bementem a konyhába hogy visszakapjam a ruháimat, de ehelyett azonban csak a fiúk tekintetével találkoztam.
Kicsit kellemetlenül éreztem magam, és fogjuk rá hogy haragudtam Ya Oura, de végül kiböktem amit akarok.
-Adsz valami ruhát, vagy felvehetem ami rajtam volt?-tettem fel a kérdést kissé flegmán, mire Ő csak bólogatott és nem szólt semmit.
-Mi igen?-húztam fel a szemöldökömet.
-Persze adok ruhát.- bökte ki végül és a szobája felé indult.
Kivett egy boxert, s egy pólót. Visszamentem a fürdőbe és felöltöztem. 
Szerencsémre a rövidnadrágomat nem vette el tőlem, így azt vissza tudtam venni. Gyorsan magamra kaptam, majd visszamentem a fiúkhoz. Vagyis hát igazából csak mentem volna, mert mikor fel néztem a tükörbe láttam valakit mögöttem, s hirtelen nem tudtam, hogy Én vagy Ő ijedtem meg jobban...



4 megjegyzés: